Kiirettä on pitänyt joten blogin päivittäminen tapahtuu hitaasti... Neulotut joululahjatkin ovat vielä esittelemättä... Yritän saada aikaiseksi lähipäivinä.

Aloitin maanantaina uudessa työpaikassa (taas). Kaikenlaista muutakin tekemistä on ollut joka valitettavasti on mennyt tämän harrastuksen edelle...

Joitakin neuleita olen kuitenkin saanut edistymään ja tässä esittelen viikonloppuna huovuttamani tossut.

Neuloin samaa Tuulin ohjetta soveltaen kuin aikaisemmatkin tossut. Nämä tuli miehelle ja sain kuin sainkin ne mahtumaan hänen 48-kokoisiin jalkoihinsa.

MIEHEN HUOPATOSSUT HAHTUVASTA

Ohje: Tuulintupa Huopatossuohje soveltaen

Lanka: virolainen hahtuva e-villa kaksinkertaisena

Puikot: pyöröpuikko nro 6 + sukkapuikot loppukavennuksissa

1215270.jpg

Tässä kuvassa vielä vierekkäin mun ja miehen huopatossut. Huomatkaa kokoero: mun jalka koko 38-39 ja miehen 48!

1215292.jpg

Viikonloppuna innostuin myös inventoimaan mahtavaa lankavarastoani. Sen seurauksena neuloin ja virkkasin itselleni nopean ponchon Novitan Jengasta yhden Novita-lehden ohjeen mukaan. Jengaa jäi vielä joten neuloin nopeasti pipon 2,5vuotiaalle. Jengaa jäi vieläkin... mitähän keksisi seuraavaksi; kauluri pipon kaveriksi, lapaset? Kuvia näistä tuotoksista tulossa tänne. Jenga on kyllä nopeaa työstettävää kun on niin paksu lanka. Lopputuloksistakin tykkäsin, langan keinokuituisuudesta huolimatta. Enemmän kyllä kuitenkin suosin ja tykkään täysin luonnon kuiduista.

Huomasin että olen tänään saanut ANNALTA haasteen tuohon edellisen postauksen kommentteihin. Seuraavassa postauksessa lisää tästäkin asiasta.