Tällaisen ihanan pehmeän huivin sain kaulahuivi-vaihdossa LIISALTA.

1296673.jpg

Mukana oli kortti jossa Liisa kertoi käyttäneensä Moda 5/2007 lehden ohjetta ja lankana huivissa on Schoeller Stahl Zermatt. Tuo lanka on minulle uusi tuttavuus ja tuntuu oikein miellyttävältä kaulalla. Ja huivi on mukavan muhkea ja lämmin. Testattu on jo muutamana päivänä. Langan koostumus 50% virgin wool, 40% acrylic ja 10% rayon.

1296689.jpg

Kiitos vielä oikein paljon Liisa kauniista huivista ja kortista!

Tällaisen huivin Liisa sai minulta.

1274950.jpg

ALVAR-huivi

Ohje: Ilun blogi Alvar-huivi

Lanka: Noro Kureyon väri 156

Puikot: Addi 5mm pyöröpuikko

1274972.jpg

Tuo Alvar-malli on kyllä aika ihana! Olin ihastellut sitä jo kauan tuolla Ilun blogissa ja nähnyt muidenkin toteuttamana. Kureyon on mahtavaa neulottavaa ja värit niiiiin hienot! Alvar-malli mielestäni oikein korostaa langan upeita värejä. Parhaillaan puikoillani on samasta langasta lapaset itselle.

Vielä yhden kaulahuivin kuva tähän postaukseen. Tämä kaulahuivi lähti ystävänpäivälahjaksi ystävälleni Tanskaan.

1296732.jpg

KAULAHUIVI JUNIPER-LANGASTA

Ohje: sileää oikeaa ja välillä nurjia "raitoja"

Lanka: Sirdar Juniper

Puikot: 8mm suorat puikot

1296740.jpg

Tämän huivin kuvaaminen niin että lanka näyttäisi kuvassa edes hieman samalta kuin oikeasti oli tosi vaikeaa. Kuvassa värit näyttävät mielestäni liian kirkkailta. Huivi on paljon "pehmeämmän" värinen oikeasti. Ihastuin lankakaupan korissa tämän väreihin ensi silmäyksellä. Lanka on epätasaisen "möykkyistä" ja näin neuleeseen tuli kivaa "elävyyttä". Langan koostumus 54% acrylic, 27% wool ja 20% polyester.