MORO!!

Uudet tuulet puhaltelevat kovasti työelämässä... olin eilen viimeistä työpäivää "vanhassa" työpaikassani. Hiukka haikein mielin sieltä läksin ja jäin lomalle. 10.9. aloitan aivan uutta uudessa paikassa. Vähän jo jänskättää, mutta koetetaanpa nyt rentoutua koska ensin edessä on viikon loma.

Uusia tuulia puhalteli tänne tänään myös lankojen suhteen. Hain postista kaksi pakettia ja niitten sisältöä esittelen tässä:

866137.jpg
600g käsinkehrättyä villalankaa Vihreästä Vyyhdistä. Samalla tilasin myös 8mm puiset flex-puikot. Tästä alan neulomaan noilla uusilla puikoilla Vihreän Vyyhdin nettisivuillakin näkyvää keeppiä. Ja jos siitä tulee kiva saattaa toinen valmistua joululahjaksi.

866143.jpg
3 x 300g:n pakettia Colorado 100% puuvillalankaa. Nämä ovat lankaostoksia Aijulta. Näistä tulee neuleita tai virkkuita poikasilleni. -Kiitti vielä Aiju!

Neulerintamalla on viime illat ollee aikamoista vääntämistä. Olen työstänyt kahta neuletta ja molemmissa on ohjelmassa ollut jonkin verran purkamista mrrr...
eli HOLEY CABLE josta olen aikaisemminkin täällä kirjoittanut oli jo puoliksi valmis kun sain päähäni purkaa ja aloittaa alusta. Jonkin verran nyt viilaan ohjetta, muokkaan itselleni mieluisemmaksi. Tällainen on neuleen kuva ohjeessa.
holeycable_main.jpg
Nyt aion tehdä enemmän "hihatin" tyyppisen eli body-osan paljon lyhyemmäksi "napapaitamaiseksi" kun ajattelin että noitten hihan reikien vuoksi alla täytyy useimmiten kuitenkin olla toinen paita. En tiedä mitä tulee... täysi mörvelökö vai... mut kattoo ny. Purkamista oon jo treenannut niin että voihan tuon taas purkaa...

Toinen työ jota eilen illalla purin on tämä  GARNSTUDION ohjeella aloitettu BOLERO.
47-1.jpg
Neulon sitä kaksinkertaisesta paksuhkosta villalangasta kympin pyöröillä joten nopeasti työ eteni Teho-osastoa ja BigBrotheria tuijottaessa. Sain valmiiksi ja tajusin että näinkin yksinkertaista ohjetta voi onnistua tulkitsemaan päin prinkkalaa... Reunusta neuloessa oli silmukkamäärä kasvanut hurjaksi ja ei kun purkuun koko reunus. Huoh! No, nyt on uusi reunuksen alku tekeillä... katsotaan... ;)

No, jotakin uutta voin sentään näyttää valmiina, eli kännykkäkotelo Novita Tenneseestä. Neuloin "omalla ohjeella" ja äitini antamilla kännykän mitoilla.
866140.jpg

Huomenna matkustan poikien kanssa loman viettoon Savoon mummolaan. Ja lomanviettoon kuuluu varmasti myös käsityöt kun siellä on noita innokkaita lapsenlikkojakin niin että äiti voi harrastaa vähän omiaan.