Alkaako tästä pipo-mania?!?!

Virkkasin tänään elämäni ensimmäisen pipon. Mallia katsoin JOKA TYYPIN VIRKKAUSKIRJASTA. Ymmärrän nyt miksi pipojen virkkaus on niin suosittua sekä skeittaripoikien että vähän varttuneempienkin virkkaajien piirissä. Kivaahan tuo oli ja tosi nopeaa! Virkkuukoukku oli numeroa 8! Pipo tuli esikoispojalleni 3,5v ja lanka on hänen itsensä valitsemaa HIP HOP Novitan tehtaanmyymälästä. Poika toi lankakerän koriini todeten että äiti tekee tästä hänelle pipon. Nyt jo harmittaa kun tuota 1e:n hintaista lankakerää tuli ostettua vain tuo yksi hassu kerä. Näitähän olis voinu tehdä useammankin! Lanka kerällä ei miellyttänyt silmääni sitten yhtään, mutta tuo virkattu pinta on oikeastaan aika kivan näköistä!
Esikoinen tutuu kovasti tykkäävän pipostaan. Iltapäivällä pipo päässä oli hellesäässä pihalla ja naapurin pojallekkin sitä piti näyttää ja kertoa että meidän äiti sen teki!! ;)
824511.jpg
824518.jpg

Päivällä piipahdin lasten kanssa kirjastoon ja sieltä lähti mukaani paljon puhuttu Debbie Stollerin STITCHN BITCH KOUKUSSA; VIRKKAAJAN KÄSIKIRJA. Neulojan käsikirja löytyy tuolta omasta hyllystäni. Harmi kun sain tämän käsiini vasta näin syksyn tullen... Moneen kivan näköiseen kesäisempään virkkaukseen heti ihastuin.