Viime yönä kotiuduttiin lomamatkalta Virosta. Pääkohteemme oli Saarenmaa ja siellä Kuressaaren kaupunki. Matka oli oikein onnistunut! Saarenmaa oli kohteena koko seurueellemme uusi tuttavuus. Viihdyimme erinomaisesti ja saattaapa olla että saari kutsuu meitä luokseen uudelleenkin. Majoituimme Apartment Delux -asunnossa joka vastasi täysin kaikkia odotuksiamme.

Tuliaisiksi tuli ostettua hieman paikallisia lankoja...

Nämä Liisu-villalangat ostin Kuressaaren torilla käsitöitään myyvältä mummolta. Hinta oli 30eek(= n. 2e) / vyyhti (n. 100g). Mustaa ja punaista lähti mukaan yhteensä 5 vyyhtiä.
753155.jpg

Kotimatkalla Tallinnassa laivaan pääsyä odotellessa ehdin käväistä pikaisesti Vanhassa kaupungissa yhdessä lankakaupassa (valitettavasti en muista nimeä, sijaitsee Raatihuoneen torilla). Ihania hahtuvia ja villalankaa!! Tällaiset lähti mukaan;
753164.jpg

Hahtuvavyyhtieni painot ovat 85 - 120g ja hinnat 38 - 54 eek. Villalankavyyhdin paino 270g ja hinta 90  eek.  Hahtuvat ovat evillan ja villalankavyyhti Oü AADE LÖNG-lankaa.

Punasävyisiä hahtuvia olen jo saanut keräksi ja se pääsi jo puikoillekkin... laukkua olis tuloillaan, saas nähdä miten onnistuu. Työstän hahtuvaa nyt ekaa kertaa. Yhden huovutetun laukun olen neulontu hahtuvalangasta. Alku tämän hahtuvan kanssa oli vaikeaa, eli kesti jonkin aikaa kunnes opin käsittelemään hahtuvaa niin ettei se katkeile koko ajan...
753253.jpg