Eilen vietin aamuani hammaslääkärin käsittelyssä. Juurihoidosta kun selvisin suuntasin kohti kaupunkia ja lankakauppaankin päädyin... Tässä reissun saldo;

659176.jpg

AVANTI COTTON pääsi puikoille heti kotiin kun ehdin.

659181.jpg

Tulossa on mun eka TWINKLE, eli FEATHER SCARF -huivi TWINKLES BIG CITY KNITS -kirjasta jonka hankin jokin aika sitten.

FeatherScarfLg.jpg

Lanka jolla lähdin työtä toteuttamaan on siis MARKS&KATTENS AVANTI COTTON, 100% puuvillaa. Väri on melko epätyypillinen mun väriksi, mutta jotenkin vain tähän päädyin. Samaisesta langasta neuloin äitienpäivälahja-huivin tuossa toukokuussa.

NOVITAN TENNESEE-langoista ruskea on päätymässä ilmeisesti noiden LAUKUNSANKOJEN jatkeeksi... jonkinlainen pienempi laukku omaan käyttöön olisi tarkoitus väkertää.. Vaaleanpunainen Tennesee odottaa vielä inspiraatioita.

Puikoilla on tällä hetkellä aktiivisesti työn alla Twinkle-huivin lisäksi myös tällaista;

659182.jpg

Kuvan formula-auto ei liity neuleeseen sitten millään tavalla... esikoiseni 3v vain ajatteli että se sopisi kivasti äidin neulekuvaan mukaan...  ;) Lankana on GARNSTUDIOn SILKE-TWEED jota hankin toukokuun alussa. Tästä piti ensin tulla pitsineuletakki Drops-ohjeella. Kuva on tuolla aikaisemmissa postauksissa... Sitten päädyin kuitenkin johonkin hiukka yksinkertaisempaan. Virkatun ponchon jälkeen tarvitsin jotakin "aivotonta" neulottavaa ja sitten löysin DROPS-OHJEISTA tämän mallin.

11-1.jpg

Ohjeessa neule on toteutettu Alpaca-langalle. Saa nähdä kuinka tämä siis toteutuu Silke-Tweedistä. On upeaa lankaa! Tykkään kovasti! Toivon että onnistun neuleessa jo upean langankin vuoksi. 3,5-puikoilla neulominen on hiukka outoa paksujen bambupuikkojen jälkeen...