Tässä tulee katsaus keskeneräisiin töihin;

Juuri nyt puikoilla on kaksi keväistä huivia.
Ovat elämäni ensimmäiset pitsineule-työt. Jälki on vähän sitten sen mukaista eli eivät ole virheettömiä... Hauskaa niiden tekeminen kuitenkin on ollut.

Ompun vihreä on Tikrun Made By Myself -blogista bongattu Omppu. Lankana SandnesGarn Kitten Mohair omenanvihreä (8715) ja puikot 6. Väri on ihanan keväinen!

Keltainen on Lankakomero -blogissa esiteltyä Lankakomeron lehtihuivi -ohjetta hieman muokaten neulottu vaaleankeltaisesta Marks & Kattens Avanti Cotton -puuvillalangasta (väri 11). Puikot bambua ja kokoa 6. Valmistuttuaan menee lahjaksi, en vielä kerro kenelle...
   
 

560876.jpg560870.jpg

 
Tämä väripläjäys on jo päässyt puikoilta. Kappaleet on kursittu yhteen mutta neuleen iloisesta raitaluonteesta johtuen edessä on vielä ei-niin-houkutteleva langanpäiden päättely, ja niitä lankoja sitten riittää. Idean tähän neuleeseen sain Anu Harkin Puikoissa -kirjan Taikatakista. Neulominen oli oikeaa väriterapiaa. Työhön upposi iso läjä jämä-villalankoja, jotain kyllä ostin vielä lisäksi. Voi olla että Taikatakki saa odottaa lopullista valmistumistaan syksymmälle kun kivoja keveämpiä kevät/kesätöitä on jo niin paljon tehtävien jonossa odottamassa pääsyä puikoille. Mutta kuvia tulee tänne jahka takki lopullisesti valmistuu joskus.

560901.jpg

Postissa odottaa paketti ihania lankoja. Pitäisi illemmalla päästä ne sieltä hakemaan. Niistä lisää myöhemmin.