Tauon jälkeen ehdin päivittämään...

Viime päivinä puikoilla ovat olleet seuraavat kaksi työtä:

VAALEANPUNAINEN KASSI
Tämän työstäminen alkoi ihan ex-tempore kun mukavannäköiset bambu-kahvat ja vaaleanpunainen Novita Samos-lanka lähtivät kauppareissulla mukaan...
Kassista tulee myöhästynyt syntymäpäivälahja... enkä vielä kerro kenelle...
Keskeneräinen on vielä; toinen kahva on kiinnittämättä ja sitten varmaankin pitäisi saada ommeltua jonkinmoinen vuori kassin sisälle.
608973.jpg
Kuva valmiista kassista tulee joskus myöhemmin...

Toinen keskeneräinen työ on RANTEENLÄMMITTIMET Drops Alpacasta pianistiystävälleni. Tämä on vähän niin kuin tilaustyö ja harmittaa kun valmistuu hitaasti muista kiireistä johtuen... Mutta eka on jo valmis.

608971.jpg
Näistä tykkäisin kyllä itsekkin. Ovat aivan ihanan pehmeät ja lämpimän tuntuiset. Tuo Alpaca on vallan ihanaa lankaa!! Väri on valittu ystävän lempivärin perusteella.

OMPPU-huivi, josta keskeneräisen kuvan vilautin jo ajat sitten, on edelleen kesken. Lanka loppui ja muut kootut selitykset... saas nähdä koska valmistuu.

Tänään löysin postilaatikostamme kirjat joista kerroin aikaisemmin eli TWINKLES BIG CITY KNITS ja HETALEITA POROPEUKALOILLE. Kivasti on ilta mennyt mukavia neulemalleja ihaillessa... kun vaan aika riittäis toteuttaa kaikkea mitä haluais... Mut noista lisää myöhemmin.