Tässä kuvia eilen valmistuneesta Patagonia-huivista. Lankana siis ARAUCANIA PATAGONIA NATURE COTTON. Käsinvärjättyä 100% puuvillaa chilestä. Väri oranssi CM20.

585769.jpg

Mallia suunnitellessa halusin että huiviin tulisi kesäistä keveyttä. Koska lanka on paksua, päädyin tuollaiseen "reikä-neulokseen". Mallia katselin Novita-lehtien reikäneuloksista ja niistä sovelsin tuon oman.

585773.jpg

Tässä kuva langoista jotka ostin Kööpenhaminasta. Ovat GARNSTUDION lankoja, eli näitähän saa Suomestakin, tosin ei tietääkseni meidän pikku-kaupungista. Kahdessa lankakaupassa kävin keskustassa. Langat vaikuttivat pikavilkaisulta Suomen hintoja kalliimmilta. Valikoima oli mahtava! Aivan ihania lankoja oli. Pieni matkabudjetti ja vielä pienempi matkalaukku rajoittivat ostelua ja ostin vain nuo joille oli jo "tilaus".

585794.jpg

Lilasta Alpacasta tulee Kööpenhaminassa asuvalle pianisti-ystävälleni sormettomat ranteiden lämmittimet Garnstudion DROPS-ohjetta soveltaen.

8-2.jpg


Silke-Tweediä olen suunnitellut ostavani jo pidempään ja siitä olen suunnitellut myöskin DROPS-ohjeista löytyvää pitsineule-takkia. Mietityttää vain onko sen pitsineule liian monimutkaista toteutettavaa minulle...

21-2.jpg

Voi, ja paljon muutakin on jo suunnitteilla... kun vain aika riittäisi toteutukseen...  ;)